22. 12. 2016

Prajeme Vám krásne a pokojné vianočné sviatky a v novom roku veľa energie a optimizmu.

PF 2017

Zistiť viac!
13. 12. 2016

Kde môžete nájsť červeno-biele kontajnery?

Červeno-biele kontajnery sú inovatívnym, jedinečným projektom organizácie zodpovednosti výrobcov ASEKOL SK.

Zistiť viac!
30. 11. 2016

Počas akcií Zelený Kaufland sa vyzbieralo viac ako 3 000 kg elektroodpadu a batérií

Počas troch letných a jesenných kôl akcie Zelený Kaufland bolo vyzbieraných viac ako 3000kg elektroodpadu. Zelený Kaufland je projektom spoločnosti Kaufland a organizácia zodpovednosti výrobcov ASEKOL SK sa v roku 2016 stala partnerom projektu pre elektroodpad, batérie a akumulátory. Cieľom projektu je zvýšiť povedomie občanov o životnom prostredí a motivovať ich k environmentálnemu správaniu a triedeniu odpadu.

Zistiť viac!
21. 11. 2016

NOVINKA! Červeno-biele kontajnery na zber malých elektrospotrebičov

Dnes, 21. 11.2016, bola v Trnave slávnostne predstavená a uvedená novinka na Slovensku. Červeno-biele kontajnery, ktoré budú slúžiť občanom na zber veľmi malého elektroodpadu, ako i prenosných batérií a akumulátorov. Organizácia zodpovednosti výrobcov pre elektrozariadenia, batérie a akumulátory ASEKOL SK poskytne mestu Trnava postupne 15 takýchto kontajnerov.

Zistiť viac!
27. 9. 2016

1 300 kg elektroodpadu a batérií vyzbieral ASEKOL SK počas akcie Zelený Kaufland

Organizácia zodpovednosti výrobcov ASEKOL SK sa v roku 2016 stala partnerom projektu Zelený Kaufland. Cieľom projektu je zvýšiť povedomie občanov o životnom prostredí a motivovať ich k zapojeniu sa do triedeného zberu odpadu. Zelený Kaufland je projektom spoločnosti Kaufland. Organizácia zodpovednosti výrobcov ASEKOL SK je partnerom pre zber, recykláciu a zhodnotenie elektrospotrebičov, batérií a akumulátorov.

Zistiť viac!
15. 7. 2016

Pomôžeme vám zbaviť sa starých elektrospotrebičov

Bardejov, Bratislava Patrónka, Košice Nad Jazerom, Nové Mesto nad Váhom, Sabinov, Šamorín, Zlaté Moravce - Pomôžeme vám zbaviť sa starých elektrospotrebičov.

Zistiť viac!
1. 7. 2016

Nový zákon o odpadoch je účinný v plnom rozsahu

Recyklačné poplatky za elektrozariadenia ako i batérie a akumulátory sa nemenia.

Zistiť viac!
23. 5. 2016

ASEKOL SK sa stal organizáciou zodpovednosti výrobcov aj pre batérie a akumulátory

spoločnosť ASEKOL SK získala na základe §89, ods. 1, písm. b zákona č. 79/2015 o odpadoch autorizáciu Ministerstva životného prostredia a stala sa organizáciou zodpovednosti výrobcov aj pre batérie a akumulátory, čím doplnila autorizáciu pre elektrozariadenia a elektroodpad, ktorú získala začiatkom mája a potvrdila tak pozíciu lídra na trhu.

Zistiť viac!
5. 5. 2016

Nórske hviezdy z Youtube rozozvučali kuchynské spotrebiče v Bratislave

Hudba sa dá hrať prakticky na čokoľvek a nórske hviezdy z Youtube, trio Hurra Torpedo ukázali, že najlepší arzenál hudobných nástrojov máte priamo doma v kuchyni. Sporáky, umývačky práčky, mikrovlnky alebo sušičky – na tieto i ďalšie inštrumenty Vám skupina Hurra Torpedo svojím neopakovateľným spôsobom zahrala hity od Lady Gaga, Robyn, Bonnie Tyler, Pixies a mnohých ďalších.

Zistiť viac!
2. 5. 2016

ASEKOL SK sa stal organizáciou zodpovednosti výrobcov

Spoločnosť ASEKOL SK získala na základe §89, ods. 1, písm. b zákona č. 79/2015 o odpadoch, autorizáciu Ministerstva životného prostredia a stala sa organizáciou zodpovednosti výrobcov pre elektrozariadenia a elektroodpad.

Zistiť viac!